Yoga

Mi ćemo vam pomoći da se približite svom cilju.

NEŠKODLJIV A VEOMA UČINKOVIT SISTEM SAMOUSAVRŠAVANJA SVESTI, TELA I UMA

Joga je najstariji, najcudesniji, neskodiv, a ucinkovit sistem samousavrsavanja u svesti, telu, umu i energiji. Do nekih potisnutih emocija možemo doći istezanjem i jačanjem tela, i disanjem, jednako kao na psihoterapiji, ili drugim tehnikama isceljivanja. Sama reč  j o g a , znači jedinstvo, sjedinjenje sebe sa sobom, ujedinjenje svesti, tela, misli, osećanja i disanja, kao i sjedinjenje sa prirodom, drugima, Bogom, kozmosom.

Vežbajući jogu vežbamo sve delove tela, i unutrašnje organe masiramo, osvešćujemo telo, ali isto tako vežbamo i sreću, jer ako smo prisutni, dišemo svesno, u trenutku smo, i ne patimo za prošlošću, niti se plašimo budućnosti, srećni smo. (smiley)  Ukoliko neko bude odsutan, cela grupa radi sklekove, kao zvono i poziv na prisutnost, malo razmrdavanja i igre.

Na zajedničkom vežbanju naglašavam upravo ovaj elemenat igre, i ponovno povezivanje sa detetom u sebi, nego što bi to bio strah da nismo pravilno zauzeli položaj, ili da nešto nije kako valja, a greške ne postoje.

Vežbajte jogu gde god je ima, u grupi, ili kod kuće. Probajte, ne možete ništa izgubiti nego samo dobiti set alata za korigovanje svojih osećanja i sreće na svakodnevnom nivou, jačanje tela, kičme, uma, duha, duše, svesti, razvijanje fleksibilnosti, mobilnosti. Ukoliko odlučite da vežbamo zajedno, dobro došli ste. U našem studiju, svakome su otvorena vrata da dodje, vidi i iskusi trening po želji. Izvolite, čekamo Vas. Svako dobro svima! Nikola Dmitrašinović, Vaš savežbač u studiju, ili online. Namaste!

BEZBOLNA
LEĐA